Predstavitev plovila
Galeon 400 Fly

Predstavitev plovila
Galeon 400 Fly

Kljub majhnim parametrom Galeon 400 Fly ponuja inovativen sistem odprtih balkonov, skupaj s celotno ponudbo naprav in rešitev, ki se uporabljajo samo pri največjih modelih. Galeon 400 Fly se je pridružil četrti generaciji jaht kot eden najmanjših modelov, ki ponuja inovativen sistem odpiranja ob stranici gliserja, imenovan “beach mode”. Ta enota je zasnovana tako, da zagotavlja najboljše upravljanje in stabilnost med plovbo ali mirovanjem.

Dinamična silhueta jahte se nanaša na podpis znamke, kjer se velika okna srečujejo pod ostrimi koti z vtisnjenjem na trupu. Zasnova zunanjosti in notranjosti Galeon 400 Fly omogoča, da se zdi veliko večja, kot prikazujejo njeni parametri. Zgornji krov je lahko dostopen po stopnicah. Ob lepem vremenu je flybridge glavni prostor za rekreacijo in sprostitev.

Velika okna omogočajo gostom, da se resnično povežejo z naravo, notranjost pa osvetlijo tudi z naravno svetlobo. Prostoren bivalni prostor na glavni palubi bi bil odličen kraj za sprostitev. Dodana prednost je “Wet bar” z žarom, ki se nahaja na krmi čolna.

Bivalni prostor ima popolnoma opremljeno kuhinjo, na premcu spodnjega nivoja pa kabino za goste z zakonsko posteljo in kopalnico. Glavna kabina se nahaja v krmi spodnje palube in zavzema celotno širino jahte, kar zagotavlja udobno uporabo. Notranja oprema je na voljo v številnih sodobnih barvnih različicah, dodatne možnosti pa so na voljo na posebno zahtevo. Galeon 400 Fly poudarja ustvarjanje luksuznih prostorov.

Galeon 400 Fly ni le udoben, ampak tudi varen – zanj je značilna zelo visoka okretnost in stabilnost med plovbo po valovih. Standardno različico jahte poganjajo dvojni motorji Volvo Penta v treh pogonskih različicah. 

Tehnični podatki

  • Dolžina čez vse: 12,48 m
  • Dolžina trupa: 11,08 m 
  • Širina trupa: 3,94 m 
  • Ugrez: 0,90 m 
  • Rezervoar za gorivo: 2 x 500 l
  • Rezervoar za vodo: 450 l
  • Dovoljeno št. oseb: 12
  • Teža: 11785 kg