Predstavitev plovila
Nimbus 365 Coupe

Predstavitev plovila
Nimbus 365 Coupe

Nimbus 365 Coupe je bil zasnovan posebej za zagotovitev čim večjega prostora za zabavo in sprostitev, hkrati pa je ohranil visoke standarde, ki jih prinaša Nimbus. 365 Coupe je bil v resnici tako dobro zasnovan, da je za svoj razred prejel evropsko nagrado Powerboat of the Year, kot poklon premišljenosti, ki so jo namenili pri načrtovanju in izdelavi čolna na način, da privlači navtične navdušence, ki iščejo popolno večnamensko plovilo. Z Nimbusom 365 imate možnost preživeti dan na “mostu”, z vetrom v laseh, z vznemirljivimi zmogljivostmi notranjih motorjev Volvo Penta ali pa se sprostite v prostorni, razkošni notranjosti z odličnim pogledom skozi prevelika okna.

Nimbus 365 Coupe je bil prav tako izdelan z Nimbusovim patentiranim dizajnom “Side-Walk”. To je asimetrična postavitev krova, pri čemer je stranski krov vzdolž desnega boka izredno širok in zagotavlja velikodušno svobodo gibanja. Premikanje na krovu tako postane priročno in prijetno, vse od premca do krme, prav tako pa postaneta enostavna vstop in izstop iz čolna po celotni desni strani. Maksimalno izkoriščena notranja prostornina čolna omogoča, da so kokpit, salon, spodnja paluba in kabina večji, kot bi bili sicer v čolnu te velikosti. Pomembna značilnost Nimbusovega “Side-Walk” koncepta so velika drsna vrata, ki omogočajo hiter dostop med bočnim parkiranjem in manevriranje čolna iz stoječega položaja na stranski palubi. 

Nastanitve za nočne izlete na Nimbusu vključujejo dve lepo urejeni kabini. Prva je lastnikova kabina, kjer je za lažje prezračevanje sobe na voljo več stranskih oken in eno strešno okno. Druga kabina ima prav tako dve ležišči in si kopalnico z ločenim tušem in straniščem deli z lastnikovo kabino. 365 Coupe je resnično zasnovan za uživanje v dnevu na vodi, ima pa tudi udobje in prostor za večdnevne izlete.  

Tehnični podatki

  • Dolžina čez vse: 11,56 m
  • Dolžina trupa: 11,37 m 
  • Širina trupa: 3,50 m 
  • Ugrez: 1,14 m 
  • Rezervoar za gorivo: 700 l
  • Rezervoar za vodo: 270 l
  • Dovoljeno št. oseb: 8
  • Teža: 6914 kg