Ekipa NAVTIKA STROJNIK.SI

Ekipa NAVTIKA STROJNIK.SI

Strojnik.si Navtika je novonastali sektor pod okriljem Strojnik.si, ki ponuja izobraževanja iz navtičnega področja. Specializiramo se v izvedbi navtičnih tečajev za voditelja čolna in radijsko postajo VHF GMDSS. Verjamemo, da je poleg teoretičnega pomembno tudi praktično znanje, kar še toliko bolj velja na morju. Zaradi tega ponujamo tudi praktične izobraževalne tečaje jadranja, kjer lahko tečajniki v praksi preizkusijo vsa teoretična znanja, pridobljena na tečajih, in jih tako zares osvojijo. Na ta način je tečajnik v celoti pripravljen na individualno plutje po morju.

Strojnik.si Navtika je odlična priložnost za celostno navtično izobraževanje na enem mestu. Naši učitelji imajo že vrsto let izkušenj s predavanjem navtičnih tečajev in tečaje dodano popestrijo z realnimi primeri iz prakse. Tečaji so strukturirani tako, da tečajnike izvrstno pripravimo na izpit, ob tem pa preneseno znanje ohranjamo na visokem nivoju.

Prednosti Strojnik.si Navtike:
• visok nivo predanega znanja,
• najsodobnejša literatura,
• možnost celostnega izobraževanja (teorija + praksa),
• video vsebine za ponovitev,
• cenovno ugodna storitev.

Naše poslanstvo

Naše misija je ponuditi celostna izobraževanja na področju navtike, ki tečajnike pripravi na samostojno plutje po morju. Naša ekipa stremi k predaji znanja na čim višjem nivoju in na prvo mesto postavlja varno plovbo. Pri tem nam pomagajo naše bogate izkušnje in naše veliko veselje do izobraževanja.