GDPR

S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.

Splošni pogoji

Odpoved tečaja z naše strani: V primeru odpovedi tečaja z naše strani, vam ponudimo izbiro drugega termina. V kolikor vam noben izmed terminov ne ustreza, vam vrnemo plačilo.

Odpoved tečaja s strani tečajnika: V primeru odpovedi tečaja z vaše strani, vam plačilo velja za enega izmed preostalih terminov v naslednjem koledarskem letu. Plačila ne vračamo.

Pri plačilu na TRR boste prejeli podatke o plačilu na email naslov, ki ste ga navedli ob prijavi. V primeru gotovinskega plačila pa bo to možno storiti na prvi dan izvedbe tečaja.